Domácí úkoly - týden II.

23.03.2020 21:35

Vzhledem k rozsahu prací, které děti dostávají na ZŠ, platí pro splnění úkolu čas od rozvrhované hodiny do hodiny další. Pokud někdo nestíhá, může se mi ozvat a čas prodloužíme. Ještě stále čekám, až se mi někteří ozvou, že zadání úkolů dostali.

Za splněné úkoly velice děkuji!

Momentálně probíhají individuální rozbory zaslaných prací. Uskutečnili jsme videohovor v souboru Lososáci a s tvůrčí dvojicí A&K. Doumlouváme se na dalších hovorech: 
- Naruby - pondělí 17h?
- He&He - ??
- Dneska nehrajem - úterý 17?
- Lososáci - můžeme zopakovat pátek 17??
- Čas na svačinku bude mít opět úkoly individuální. Ale pokud všichni máte Skype, můžeme se také domluvit a spojit se na zkoušku Boříkovin. :)

 

ČAS NA SVAČINKU

Do příštího týdne vybrat záznam jedné inscenace, podívat se na něj a poslat na diktafon nahraný stručný popis děje. Jaké je téma příběhu? (= Na co je zaměřený? Čemu se věnuje?)
Pokud máte chuť podívat se na více než jednu, budu jedině ráda.

DOPORUČENÉ INSCENACE:
- Divadlo Drak zveřejňuje na  svých stránkách vždy jeden záznam na 24 hodin. https://draktheatre.cz/  V pátek, v neděli a ve středu se lze podívat buď na  A do třetice všeho, Ikaros nebo Amundsen kontra Scott.


- Naivní divadlo Liberec zpřístupňuje záznamy čtyř inscenací pro děti. Nejvíce doporučuji oceňovanou inscenaci O beránkovi, který spadl z nebe. Vše je k nalezení zde: https://www.youtube.com/channel/UCUXA4KvsudVekDQ9IZtPINg?view_as=subscriber


- Divadlo Minor dává k dispozici záznam muzikálu Sněhurka - nová generace. Inscenaci neznám, ale je psána jako 7+. Spoléhám tedy alespoň na kvality Minoru. https://vimeo.com/400630263
https://www.minor.cz/repertoar/snehurka-nova-generace/https://www.minor.cz/repertoar/snehurka-nova-generace/


- Divadlo Alfa (Plzeň) poskytlo záznam inscenace Pozor, Zorro! České televizi a ve čtvrtek 26.3.2020 poběží na ČT 2 od 9:00. 
https://www.divadloalfa.cz/index.php/cz/component/k2/item/880-pozor-zorro

- Na Youtube lze najít také namluvené pohádky od Buchet a loutek. To je spíše jako zajímavost. https://www.youtube.com/user/buchtyaloutky/videos